Ons aanbod

Bloemen en planten

Belgische kwekers en Nederlandse veilingen leveren meerdere malen per week ter plaatse zodat wij u steeds kraakverse bloemen en planten kunnen aanbieden.  Tevens hebben wij de voorkeur om bij de aankoop een keuze te maken uit producten die voorzien zijn van een eco-label (Fairtrade, Fair Flowers, Fair Plants,…).

Fotogalerij »

Ballonnen

Van ‘Disney’ tot ‘Studio100’ of van geboorte tot communie, wij bieden u graag een ruime keuze aan qua thema’s en groottes. Ook je geschenk, geld, beer of waardebon verpakken in een balloncreatie is altijd mogelijk.  Wij werken enkel met de beste kwaliteiten zoals Qualatex, Anagram, Sempertex,… Wij verhuren flessen helium zodat u ook zelf uw ballonnen kan opblazen. Heliumballonnen zijn gemaakt van organische melkwitte natuurlatex dat gewonnen wordt van rubberbomen in de tropische oerwouden. Hierdoor zijn de ballonnen dan ook 100 % biologisch afbreekbaar. Helium is een inert gas dat lichter is dan lucht en is geheel brand- en gifvrij.

Fotogalerij »

Decoratie

Of het nu voor in de tuin of voor binnen is, naast bloemen en ballonnen willen we u graag laten kennismaken met ons aanbod decoratiestukken. Vazen, kaarsen maar ook versieringen (al dan niet in het thema van het seizoen) maken het geheel af. Met een passie voor interieur en design hebben wij alle collecties zorgvuldig en eigenhandig geselecteerd. Wist je dat de zakelijke en private omgeving waarin we vertoeven veel meer over ons of ons bedrijf vertelt dan de beste argumentatie?

Fotogalerij »

Heb je ergens een mooie bloemensoort, een leuke ballon of een knap decoratiestuk gezien?

Laat het ons weten, de kans is groot dat wij het voor jou kunnen bestellen.

Jouw boeket bestellen en binnen de 2 uur afhalen of vandaag nog laten leveren?

› Alles over bestellen en afhalen
› Onze webshop om te laten leveren