Onze winkel

Vanuit een passie voor bloemen, planten en decoratie startte Greta Artois in 1993 haar eigen zaak “Het Viooltje”.  Tien jaar later kwam haar dochter Natacha Soetaert mee in de zaak en zorgde voor een nieuwe wind...  Zij kwam met het idee op de proppen om in het aanbod ook een ruim assortiment ballonnen aan te bieden met de blijvende focus op creativiteit en originaliteit.  Daar ‘productpassie’ en ‘vakkennis’ onze pijlers zijn kan u bij ons steeds terecht voor unieke creaties die eigenhandig worden gemaakt in ons atelier.  Sinds 2015 is Lesley ons team komen versterken en zorgt zij voor de perfecte aanvulling van onze familiezaak!

Omdat wij regelmatig de vraag kregen of wij ook events konden aankleden, besloten we dat het een perfecte aanvulling is op wat we al jaren deden. Ondertussen hebben we al samengewerkt met een breed netwerk aan bedrijven en eventbureaus. Maar ook van jouw sprookjeshuwelijk of communiefeest willen we een onvergetelijke ervaring maken. Heb je speciale wensen of voorkeuren voor bepaalde kleuren? Met zorg, oog voor detail en passend advies - maar vooral met jouw fantasie als leidraad - dragen we graag ons steentje bij aan jouw dag.

Met het hand op het hart beloven we jou kwaliteit en creativiteit. Wij stellen een op maat en handgebonden boeket samen - steeds met verse bloemen. Met liefde voor het vak en een persoonlijke toets maken we van elke ballon, bloemstuk, boeket en event een unieke en originele creatie. Vanaf onze eerste kennismaking - in overleg met u. Naast hoge kwaliteit, prachtige boeketten en stijlvolle arrangementen, streven wij ook naar constante vernieuwing.  Soms strak, een andere keer wat klassieker maar altijd een blikvanger die de omgeving een meerwaarde zal kunnen bieden!

Ook in 2021 zijn we er voor u!

RUIM ASSORTIMENT BALLONNEN

Vanaf 2021 zal ons aanbod ballonnen nog verder uitgebreid worden in onze winkels!  Het ruime assortiment is voorlopig slechts beperkt zichtbaar op onze website maar we helpen u altijd graag verder in de winkel aangezien er talrijke balloncreaties mogelijk zijn.

Voor elke gelegenheid hebben we verschillende ballonnen op voorraad en/of zijn er ook op bestelling verkrijgbaar.

P.S. Like onze Facebookpagina en bekijk zo enkele van onze balloncreaties…

Thank you for shopping local !
Team HET VIOOLTJE