A dream come true.

Weddingflorist HET VIOOLTJE

Your wedding must be unique! Weddingflorist Het Viooltje maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse, gedroogde en artificiële bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten.

Ons dreamteam met jarenlange ervaring is altijd op zoek naar unieke en nieuwe seizoensgebonden elementen en zal jullie steeds helpen om de bruiloft van jullie dromen te creëren.

- Het Viooltje is part of Inventiva Group -

Flowers don't tell, they show.

Floral designer HET VIOOLTJE

Ontdek de magie van bloemen en bestel snel en eenvoudig uw bloemen voor thuis of schenk een prachtige ruiker aan uw partner, vriend(in) of gewoonweg aan iemand die het verdient om eens in de bloemetjes gezet te worden. Laat ons jouw visie tot bloei brengen en een betoverende ambiance creëren die de zintuigen prikkelt en harten raakt.

Populaire boeketten

We create, you celebrate.

PRIVATE EVENTS

Iets bijzonders te vieren met uw familie en vrienden? Wij brengen uw event naar een hoger level en zorgen voor een onvergetelijke party thuis, in een trendy tent of op een gepaste feestlocatie. It's up to you!

Met ons bedrijf Inventiva nemen we de organisatie van uw privéfeest volledig uit uw handen, en dit geheel naar uw wensen. Ditmaal zullen jullie écht genieten van begin tot eind!

- Inventiva is part of Inventiva Group -

Balloons for everyone!

BALLOONHOUSE

Ballonnen op je feest is sowieso een must-have! Met meer dan 20 jaar ervaring is onze handelszaak Balloonhouse ongetwijfeld de grootste en creatiefste in de regio.

Binnenkort iets te vieren? Is het een gender reveal, verjaardag, huwelijk, opening of een andere feesthappening? Bij Balloonhouse hebben wij voor iedere gelegenheid een passend advies dus kom gerust even langs en droom volledig weg in onze wereld van ballonnen. Op onze webshop kan je alvast enkele balloncreaties vinden!

- Balloonhouse is part of Inventiva Group -

Populaire ballonnen

Work hard, play hard!

BUSINESS EVENTS

Styling your business event, that's what we do!

Kies je voor een trendy en stijlvol event? Op een sfeervolle locatie of toch eerder de voorkeur om te feesten op eigen werkvloer? Geen probleem! Steeds opnieuw zorgen we voor een geslaagde editie van formaat, waar beleving centraal staat.

Welke gelegenheid het ook mag zijn, met ons bedrijf Inventiva verzorgen wij de aankleding van zowel zakelijke als privé-events op maat. Let us be your guide to party!

- Inventiva is part of Inventiva Group -

We are satisfied !