Voor bedrijven

Voor bedrijven

Communie

Een klant vroeg ons om een communiezaal die iets te groot was zo aan te kleden dat het wat sfeervoller en gezellig werd.

Omdat we hier ook ervaring in hebben -het is immers niet altijd mogelijk om de zaal van je dromen te vinden-, hebben we de zaal versierd met ballonnen en bloemen.

Zo werd de ruimte minder groots. Als ‘finishing touch’ hadden we de bloemen en ballonnen afgestemd op de uitnodigingen en de kledij van de communiekant.

Missie geslaagd!

Event

Toen Kevlaer BVBA en Mentor Instituut voor Vermogensanalyse in samenwerking met de Maserati garage in Evere een event organiseerden, hebben wij de styling verzorgd. We vonden het belangrijk dat de styling dezelfde uitstraling had als de klassewagens die geëtaleerd stonden. Strak design, zonder koud te zijn. Witte blokken die dienst deden als statafels, met daarop een modern bloemstuk. Dit in combinatie met vazen met daarin ballonen en bloemen, uiteraard zonder overdadig te zijn. Bijkomend kregen we de opdracht om de frisse kleuren van de logo’s van Kevlaer en Mentor door te trekken in de styling. De rode draad was die avond eenvoud maar toch sierlijk.

Huwelijk

Na een grondige bespreking met het bruidskoppel kwamen we uit op een uitgepuurd, romantisch en stijlvol ‘wit’ huwelijk. Vooraleer Hans zijn bruid kwam ophalen thuis hadden we ook bij hen thuis de nodige aankleding verzorgd. De kerk in Relst was aangekleed met witte bloemen, witte ballonnen, mooie witte calla’s aan de stoelen, afgewerkt met een elegant lintje. Diezelfde ballondecoratie kwam ’s avonds ook terug in de feestzaal. Het bruidsboeket bestond uit witte rozen met daarop een klein diamantje. Voor hun dochtertje stelden we hetzelfde boeket samen maar dan in een kleinere versie.

Doopfeest

Hemel en aarde hebben we (met plezier) verzet om dit tijdig in elkaar te kunnen steken, aangezien de bestelling maar plaatsvond twee (!) weken voor het doopfeest. Sem’s ouders zagen de hoeve graag aangekleed in tinten van ‘muntgroen’ en wit. Zowel de ballonnen die ze opgelaten hadden als de bloemstukken op het buffet en de creatieve vaasjes op de tafel waren allemaal in één lijn doorgetrokken. Zoals steeds zit de perfectie in de details. Muntgroene en witte ‘parelmoeren’ ballonnen en bijbehorende lintjes maakten het geheel af.