Foto’s

Laat je inspireren...

Ons aanbod - Ballonnen

Styling

Wij leveren ballonnen op maat van uw feest! Klein thuis of wat groter in een feestzaal. Kom gerust eens langs om uw feest of event te bespreken. Wij geven u met veel plezier wat extra raad.

Verjaardag

Ballonnen in alle maten, thema’s en kleuren om uw feest of event op te fleuren. Voor elk budget hebben wij een grote keuze aan leuke ballonnen om er een feestelijke verjaardag van te maken!

Geboorte

Bent u op zoek naar een “GEBOORTE”-ballon?  Zowel bij de geboorte van een jongen, als bij de geboorte van een meisje kan u bij ons een mooie keuze maken om deze jonge spruit te vieren!  Deze prachtige ballonnen kan u gebruiken als geschenk voor een geboorte of als decoratieballon om uw feest of babyborrel net iets meer aan te kleden.  Ook het groot assortiment aan pampertaarten is voor deze unieke gebeurtenis een origineel en vooral nuttig geschenk!

Huwelijk

Het Viooltje is uw aanspeekpunt als het gaat over aankleding van uw huwelijk(sfeest). Van romantische aankleding van de kerk tot het gezellig en stijlvol maken van uw feestzaal! Op deze foto’s vindt u een kleine impressie van alle mogelijkheden om van uw huwelijk een onvergetelijk herinnering te maken!

Communie

De communie is een feest waar uw zoon of dochter volledig ‘in the picture’ komt te staan.  Graag dragen wij hier ons steenje in bij met het versieren van uw woning, tuin en/of feestzaal.  Ballonnen in een door jullie uitgekozen ruimte is hier zeker geen overbodige luxe en zal uw zoon of dochter doen stralen…  Tip!  Kleurrijke ballonnen is een ideale achtergrond bij de fotoshoot op de communie.

Ons aanbod - Bloemen en planten

Rouwwerk

Afscheid nemen is moeilijk…  Wij besteden een bijzondere aandacht aan uw dierbare overledene.  Met bloemen kunnen nabestaanden hun gevoelens uiten en daarom staan wij u graag bij in deze moeilijke periode.  U kan bij ons terecht voor alle rouwbloemen: van klassieke bloemcreaties tot moderne kunstwerken, kransen, urnedecoraties,…

Bruidswerk

Wilt u graag schitteren op uw huwelijksdag en er een onvergetelijk moment van maken?  Wij staan voor een persoonlijke aanpak! Telkens zorgen wij voor unieke creaties die we met liefde voor het vak en in nauw overleg met de klant uitwerken.  Wij begeleiden u van het bruidsboeket tot de auto-, kerk-, en zaalversiering.  Kom gerust vrijblijvend eens langs en bekijk ons prachtig fotoboek.

Planten

Groene en bloeiende planten in al hun variëteiten worden door ons zorgvuldig uitgekozen om uw tuin of interieur net dat beetje meer kleur en uitstraling te geven…

Bloemstukken

Flowers can't solve all the problems, but they are a great start!

Bloemenabonnementen

Een fris bloemstuk aan het onthaal van uw bedrijf, vergaderzalen aangenamer maken, een jaar lang bloemen voor een bruidspaar, uw horecazaak een beetje opfleuren of het huis wekelijks kleur geven met een mooi seizoensboeket?  Dan zijn onze originele en hedendaagse boeketten en bloemstukken ideaal voor u!  Indien u meer informatie wenst over prijzen en levering kan u contact opnemen per mail (kampenhout@hetviooltje.com of sterrebeek@hetviooltje.com)

Ons aanbod - Decoratie

Decoratie

Wij maken steeds een selectie van de mooiste, leukste en meest originele decoratiestukken waarmee u een trendy, stijlvolle en sfeervolle woonst kan creëren!  Wij zijn dan ook verdeler van gereputeerde merken zoals bv. J-line, Riverdale en Riviera Maison.

Ons aanbod - Event Styling

Doopfeest

Huwelijk

Communie

Events