Styling

Styling

Wij leveren ballonnen op maat van uw feest! Klein thuis of wat groter in een feestzaal. Kom gerust eens langs om uw feest of event te bespreken. Wij geven u met veel plezier wat extra raad.
Verjaardag

Ballonnen in alle maten, thema’s en kleuren om uw feest of event op te fleuren. Voor elk budget hebben wij een grote keuze aan leuke ballonnen om er een feestelijke verjaardag van te maken!

Geboorte

Bent u op zoek naar een “GEBOORTE”-ballon?  Zowel bij de geboorte van een jongen, als bij de geboorte van een meisje kan u bij ons een mooie keuze maken om deze jonge spruit te vieren!  Deze prachtige ballonnen kan u gebruiken als geschenk voor een geboorte of als decoratieballon om uw feest of babyborrel net iets meer aan te kleden.  Ook het groot assortiment aan pampertaarten is voor deze unieke gebeurtenis een origineel en vooral nuttig geschenk!

Huwelijk

Het Viooltje is uw aanspeekpunt als het gaat over aankleding van uw huwelijk(sfeest). Van romantische aankleding van de kerk tot het gezellig en stijlvol maken van uw feestzaal! Op deze foto’s vindt u een kleine impressie van alle mogelijkheden om van uw huwelijk een onvergetelijk herinnering te maken!

Communie

De communie is een feest waar uw zoon of dochter volledig ‘in the picture’ komt te staan.  Graag dragen wij hier ons steenje in bij met het versieren van uw woning, tuin en/of feestzaal.  Ballonnen in een door jullie uitgekozen ruimte is hier zeker geen overbodige luxe en zal uw zoon of dochter doen stralen…  Tip!  Kleurrijke ballonnen is een ideale achtergrond bij de fotoshoot op de communie.